Защо да изберем дизайнерска рокля за бала?

our blog

Защо да изберем дизайнерска рокля за бала?

,
In Uncategorized @bg
,

Тръпнете ли в очакване за абитуриентския бал? Денят, в който искате да блеснете пред останалите и да подчертаете своята визия. Балът е една възможност за всяко момиче да се види в официална рокля и да изглежда различно от всеки ден. Комбинацията от нежен грим, подходяща рокля, изчистени обувки, семпли детайли и красиви аксесоари говори за една завършена перфектна визия на бала. Оказва се, че не е никак лесно да избереш своята рокля или да намериш това, което винаги си си представял. Ние от Ателие „Александра“ работим точно върху това, Вие да откриете перфектната рокля за Вас и Вашата фигура. Нашите нестандартни и нови модели са подходящи за всяка една абитуриентка. А ние винаги може да направим Вашата рокля да бъде единствена и различна.

С какво е по-различна дизайнерската рокля?

Когато искате да се отличите от останалите красиви момичета, най-добрият вариант е да изберете дизайнерска рокля. Нашата дизайнерка, Димитрина Червенлиева държи всяка рокля да говори за личността на човек и да покаже излъчването и фигурата на младите момичета. Тя е отдадена изцяло на работата и всяка нова колекция приготвя с много любов за своите клиенти. Това, което е много важно за един дизайнер е пораждането на идеите за всяка нова колекция. Вдъхновена от Барока, Червенлиева прие предизвикателството да направи нещо различно и нестандартно за своя стил. Затова новата колекция на Ателие „Александра“ 2018 година е вдъхновена от барока и пренесена в 21 век.

Дизайнерска рокля от ателие александра - абитуриентски рокли

Дизайнерските рокли имат много предимства пред останалите рокли. Едно от основните е, че всяка рокля може да се превърне в изкуство. Един добър дизайнер, който обича работата си и е отдаден на нея, може да направи чудеса с една рокля. Или предимството тук е, че мечтаната рокля, в която винаги сте си се представяли, може да бъде направена специално за Вас, по Вашите критерии и изисквания. Освен това с всяка дизайнерска рокля, Вие може да получите нестандартна визия, с безкомпромисна материя и качествена изработка. Ако се  доверите на нас, може да се насладите наистина на нестандартното. Пренеса в барока, новата колекция е различна дори за самите нас. Както знаете, барокът е една хаотична епоха, без граници и без определени цветове.

Бъдете уникални!

Ние гарантираме отлично качество, защото всеки един детайл на роклите ни е изработен ръчно. А както знаете, акцентът върху една рокля е много важен, той я прави изцяло завършена. Дизайнерската рокля Ви дава възможност да облечете, точно това, което Вие искате и това, което Ви отива. Тя придава индивидуалност и отличителност. А ако намерите идеалната рокля, Вие наполовина сте готови за дълго чакания бал. Когато имате богато въображение и сте смели, може заедно с Вашия дизайнер да създадете нещо уникално. Рискувайте! Бъдете различни и атрактивни! В крайна сметка, когато носиш нещо дизайнерско, усещането е неповторимо, а защо това да не се случи на самия бал. Вдигнете високо главата си, изправете стойката си и просто се усмихнете! Бъдете сигурни, че изглеждате зашеметяващо и всички се обръщат след Вас! Ние от ателие „Александра“ създаваме за Вас, най-мечтаните рокли, създадени с нюх към отличителен дизайн, безупречна кройка, висока класа и ръчно изработени детайли. С една дума стил! Доверете се на нас и ние обещаваме, че ще направим всичко необходимо да бъдете уникални.

„Да проектираш и разработиш рокля не е масов процес, а индивидуално усещане и придаване на смисъл, красота, индивидуалност и отличителност“- ние работим върху тази идея и се стремим всички тези качества да пренесем във Вашата визия.

X