Нова колекция абитуриенски рокли 2018

our blog

Нова колекция абитуриенски рокли 2018

,
In От нашата кухня
,

Абитуриенският бал е дългоочаквaн ден за всяко едно момиче. Тръпката да се видиш в официална дълга или нестандартна къса рокля, с красива прическа и нежен грим. Коя девойка не копнее затова? Наближава сезонът на абитуриенските балове и подготовката трябва да започне. „Ателие Александра” е модна къща, която предлага нестандартни модели както за булки, така и за абитуриентки. Нашата цел е да задоволим нашите клиенти като им предложим нещо ново и подходящо за тях.

Това, с което се отличаваме е, че нашите дизайнерски рокли са изработени с много любов и всеки детайл е ръчно изработен.  Знаем колко е важно да изглеждате зашеметяващо на бала си, затова подготвихме новата колекция за 2018 година с много любов и отдаденост.

„Новата колекция е вдъхновена от бароковия стил”- това са думите на г-жа Червенлиева, дизайнер на ателие „Александра”.  Досега залагахме на семплото и изчестеното и именно сега тя се впуска в предизвикателството да направи нещо нетипично за своя стил, а именно да се вдъхнови от бароковия стил и да го пренесе в 21 век. Какъв е стила на барока?  Няма правила, няма граници, няма определен един цвят. Характерно за този стил е, че роклите са изработени от контрастни тъкани, кадифе или дантела, разбира се декорирани с различни детайли- причудливи къдрици, флорални мотиви и други, както и съчетани с множество цветове.  А декорациите, характерни за барока са изискани и луксозни. Всяка една бродерия може да се превърне в произведение на изкуството. А когато добрият дизайнер прави всичко с любов, постига желания резултат и поражда нови идеи.

„Тенденцията е това, което е вдъхновило дизайнера, това за мен е тенденция във всеки един бранд”, добави г-жа Червенлиева. За нея е важно да се покаже излъчването на всяка една абитуриентка и нейната фигура.

Димитрина Червенлиева отправя следните съвети към абитуриентките през 2018 година- Едно от основните неща за нея е роклята да показва личността на човек и всяко момиче да избере това, което и стои най-добре. За всеки един дизайнер е предизвикателство да пренесе в новата си колекция бароковия стил, но тя го прави и дори смята, че надгражда себе си по този начин.

В новата колекция абитуриентски рокли 2018, Вие може да видите нашите нестандартни модели. Съчетали сме комбинацията от прекрасни цветове и нежна декорация. Освен това предлагаме модели, подходяща за всяка една структура. Важно е Вие да се чувствате комфортно и да изглеждате ослепително, а ние от ателие „Александра” можем да се погрижим именно за Вашата визия. Заложете на нестандартната дизайнерска рокля с ръчно изработени акценти и бъдете открояващи се. Доверете се на нашите нови идеи и бъдете сигурни, че изглеждате невероятно в съчетание от класа, индивидуалност и екстравагантност. Вижте новата колекция абитуриентски рокли 2018.

X