Какви обувки да изберете за абитуриентски бал?

our blog

Какви обувки да изберете за абитуриентски бал?

,
In Uncategorized @bg
,

Всяко момиче тръпне в очакване на своя абитуриентски бал. Вече трябва да сте избрали своята рокля или поне да имате представа как трябва да изглежда тя. Освен роклята, която е акцент на Вашия бал, има и други приготовления около това дългоочаквано събитие. Например каква да бъде прическата Ви, кои са най-подходящите бижута или кои са перфектните обувки за Вашата рокля? Ние от „Ателие Александра“ можем да Ви помогнем в избора на подходящата рокля. Нашата цел е да задоволим своите клиенти, като им предоставим най-доброто за тях и те да бъдат напълно удовлетворени.  Видяхте ли нашата нова абитуриентска колекция 2018 година? Ние се вдъхновихме от бароковия стил – избрахме различното и нестандартното. За да се откроите от останалите, бъдете различни и Вие. А епохата на барока е точно такава – без граници и правила. Ние ще направим всичко необходимо да изглеждате зашеметяващо. За да е завършен тоалетът Ви, ще Ви дадем и някои съвети и за това какви обувки да изберете.

В тази специална вечер трябва да бъдете ослепителни и всички да се обръщат след Вас. Освен че абитуриентските обувки трябва да бъдат елегантни, трябва да бъдат и удобни, все пак цяла вечер ще бъдете с тях. Много е важно как съчетавате обувките с роклята. В крайна сметка не може да изберете обувките само защото много Ви харесват и искате да ги имате. Правилното съчетание с избраната рокля е от изключително значение за Вашата визия. Първо трябва да се спрете на вид – ток, равни или платформа, после да изберете и идеалния цвят.

 

Висок ток

Както знаете, общоприето е на абитуриентския бал да носите високи обувки. Ако в ежедневието си сте свикнали да ходите на високи обувки и най-важното, се чувствате удобно и секси, изберете подходящи високи обувки. Всяка една дама трябва да може да носи и високи обувки, а и в крайна сметка, те никога няма да загубят популярност. Как да изберете височината? Има ли перфектна височина на тока? Има много теории по този въпрос, но за да изглеждате добре и да щадите ходилото си, е най-добрият вариант между 5 и 7 см. Така ще бъдете хем елегантни, хем ще се погрижите и за здравето си. Внимавайте с размера. Изберете точен, не разчитайте на това, че може да се отпуснат. Когато обувката Ви не приляга на стъпалото, трябва да се смени. Всяка жена избира трудно обувките, но освен дизайна на една обувка, трябва да се фокусирате върху нейното удобство, особено когато става въпрос за такива дълги вечери.

 

Заострени обувки на висок ток

Тези обувки могат да бъдат и елегантни и ежедневни. Изберете ги с красива изчистена рокля, като най-добре стоят с рокля до коляното. Ако сте решили балната Ви рокля да бъде къса, заострените обувки са идеален завършек на тоалета Ви.

 

Високи обувки с отворени пръсти

Тези обувки са много практични. Отиват на абсолютно всичко. Ще стоят добре, както с къса рокля, така и с дълга.

 

Високи лачени обувки

Ако искате да бъдете строго официални на бала, изберете високите лачени обувки. Те са официални, секси и са подходящи точно за такива специални поводи, а балът е точно такъв.

 

Високи сандали

Високите сандали са много красиви и стилни. За да може хората да забележат и обувката Ви, не ги носете с рокля, която да скрие техния ефект. Късите разкроени надолу рокли са перфектна комбинация с един висок сандал.

 

Платформи за абитуриентски бал

Когато става въпрос за бала, платформата трябва да е тънка и елегантна, защото грубите и широки платформи не са подходящи за такава вечер. Ако роклята Ви е много дълга и обувките не се виждат, може да си позволите и платформи. Важното в крайна сметка е да Ви е удобно. Те са модерни, а ако сложите красива къса рокля, може да се съчетаят добре.

Ниските обувки не са добър вариант. В крайна сметка колко често сте толкова официални и елегантни? Направете изключение на абитуриентския бал и ако не носите често високи обувки, тренирайте малко вкъщи и се появете с елегантна стъпка на бала.

Всяка жена знае колко важно е доброто съчетание между рокля и обувка. Не пренебрегвайте обувката в никакъв случай. За да изглеждате перфектно и да завършите своята визия, изберете идеалната рокля за Вас от „Ателие Александра“ и я съчетайте с подходяща удобна обувка. Доверете се на нашите нови идеи и придобийте индивидуалност. Ще имате възможност да сте уникални на своя бал, защото всеки един модел е само един и го изработваме специално за Вас.  С това ние ви гарантираме, че вашата рокля ще бъде единствена. Ако не сте разгледали все още нашата нова колекция, го направете веднага.

X