4 стила тематична сватба – идеи за големия ден

our blog

4 стила тематична сватба – идеи за големия ден

,
In Uncategorized @bg
,

Сватбата е едно от най-запомнящите се събития в живота на една жена. Всичко се планира предварително, от поканите за гостите до салфетките на масата. Всяка булка иска перфектната сватба, перфектната рокля, перфектното меню и перфектната обстановка. Месеци преди самата сватба, или с помощта на сватбен агент, ще искате да сътворите един приказен момент. Тъй като всеки има различен вкус и предпочитания, ние ще Ви представим 4 стила тематична сватба.

 

Стил „Градинска приказка“

Има много почитатели на пролетно/летни сватби и има защо. Добре подбрана цветна украса сред свежа трева или близко до река, ще разтопи сърцата на всичките Ви гости. Сватбата на открито ще Ви позволи да се чувствате като в приказка. Можете да дадете обетите си сред бели рози, дървен олтар и цигулка, свирена на живо. Добре планирайте броя на гостите си, както и времето в деня на сватбата. Не бихте искали да излезе буря или дъжд на такъв ден. Множество ресторанти и хотели могат да предложат този стил сватба.

Стилове сватба - градинска сватба, булчинска рокля

Винтидж стил

Ако искате да върнете времето назад със стила на сватбата си, то тогава „Винтидж“ е новото черно“. За целта ще трябва да почерпите вдъхновение по отношение на украсата и облеклото си. Независимо дали е на открито или не, трябва да изберете сватбена рокля, която да отива на стила. Предупредете гостите си в поканите, че сватбата Ви ще бъде тематична, за да може всичко да бъде координирано. Заложете на изискана и класическа музика, която да отива на атмосферата. Сватбата може да се състои навсякъде, където сметнете за удобно.

Стилове сватба - винтидж сватба, булчинска рокля

Традиционна тематична сватба

Други хора строго държат да бъдат спазвани сватбените традиции. Сватбата може да бъде в ресторант или хотел, които предлагат традиционна българска атмосфера. Можете да поканите оркестър изпълняващ българска народна музика и танцов ансамбъл, който да накара хората да не се пуснат от хорото. Не е задължително да бъдете с носия вместо с булчинска рокля. Не пропускайте сценарий с всички български традиции, които да изпълните през целия ден.

Стилове сватба - традиционна сватба, булчинска рокля

Модерна сватба

Ако следвате модата неотлъчно, знаете че съвременните младоженци предпочитат по-модерна обстановка. Имайки това в предвид, сватбите се провеждат в сватбени домове, специално построени за сватби зали, ресторанти към хотели и други. Вие, както и гостите Ви, ще държат на по-семпъл, но изискан тио облекло и украса. За музиката е добре да се погрижи DJ със специално подбрани песни, да има време за лични истории, шеги и други изненади.

Стилове сватба - модерна сватба, булчинска рокля

Без значение какъв стил тематична сватба изберете, не забравяйте да се забавлявате. В най-специалния Ви ден е най-важно да изглеждате и да се чувствате щастливи. Един от главните елементи от сватбата е булчинската рокля, която оставя всички гости без дъх. Ателие Александра ще се погрижи за това със сватбена колекция 2018.

X