5 идеи за това какво да правите с булчинската си рокля след това

our blog

5 идеи за това какво да правите с булчинската си рокля след това

,
In Uncategorized @bg
,

Ако и Вие се питате какво да правите с булчинка рокля след големия ден, тъй като от тогава насам единствено събира прах, значи сте попаднали на правилното място. Ние от Ателие „Александра“ ще Ви представим 5 решения на Вашия проблем.

 

  1. Направете дарение.

Със сигурност има жени по света, които нямат финансовата възможност да закупят своя булчинска рокля. Вие освен че ще разчистите гардероба си, ще направите някой изключително щастлив. Правете добро, за да Ви се върне добро. Независимо в чии ръце ще попадне, ще бъдат създадени незабравими спомени за романтика и истинско щастие.

 

  1. Продайте булчинската рокля.

Ако искате да се отървете от сватбената си рокля и в същото време да спечелите нещо за себе си, не се колебайте да пуснете обява за „Уникална булчинска рокля, изработена от Ателие “Александра”, носена само веднъж“. Подчертайте ръчно изработените материали, трудна за намиране дантела и изтънченост, където няма да срещнете никъде другаде. Бъдете разумни с цената!

 

  1. Използвайте я за нещо друго.

Ако Хелоин наближава, а Вие още нямате костюм, то тогава „булката беглец“ би Ви отивало.  Всичко, което Ви е нужно за да постигнете дори още по-страховита визия е малко латекс, лепило, изкуствена кръв, евентуално и  чифт ченета като допълнение. Кой не би искал да изглежда така, сякаш току що е пропълзял от земята!?

Ако сте фен на нестандартните изкуства, можете да я изложите като експонат в рамка или просто да декорирате стаята с нея, било то като възглавница, покривка или нещо друго. Бъдете креативни и поемайте рискове!

 

  1. Направете друга рокля от нея.

Най-вероятно ще Ви се наложи някога пак да присъствате на официално събитие, независимо дали ще бъде сватба, абитиурентски бал, кръщене или друг повод. Което означава, че ще имате нужда от облекло, което да не привлича толкова внимание, но все пак да изглеждате добре. Съвсем възможно е да скъсите роклята си, ако е била дълга или да смените цвета й. Добавете или махнете детайли, направете я асиметрична.  Експериментирайте с въображението си, докато не се уверите, че няма друга такава рокля като Вашата. Не много хора го правят, затова никой няма дори да заподозре.

 

  1. Запазете я!

В крайна сметка, ако сантименталната нотка в характера  не Ви позволява да се разделите с булчинската рокля и не сте съгласни с нито едно от горе изброените решения, тогава запазете спомена за изящно бяло, подбрани с любов орнаменти и ароматни цветя. Възможно е дори да бъде предавана през поколенията в семейството Ви като наследство. Това е често подценявана традиция, която е била изместена с времето и напредването на модата, но съдържа в себе си истинските семейни ценности.

X