5 съвета за избор на перфектната бална рокля

our blog

5 съвета за избор на перфектната бална рокля

,
In Uncategorized @bg
,

Роклята за бала е една от най-важните инвестиции за едно младо момиче. Когато помагате на дъщеря си да направи своя избор, е важно да имате няколко неща в предвид. Дъщеря Ви най-вероятно ще е много ентусиазирана и напрегната по време на избора. Ваша отговорност е да запазите хладнокръвие, да прочистите главата си и да я напътствате адекватно, за да направи най-добрия възможен избор. Едно няколко съвета, които ще помогнат на Вас и на Вашата дъщеря в избора на перфектната рокля за бал:

 

Определете бюджет за бална рокля

Има красиви бални рокли във всеки ценови сегмент. Сигурно е, че пазара на бални рокли е много доходен и много дизайнери предлагат свои собствени колекции от рокли. Ако можете да си го позволите, това е много хубаво, но все пак не трябва да се чувствате задължени да изхарчите бюджет като за сватбена рокля. Седнете и предварително обсъдете бюджета, за да знаете точно накъде да се насочите при търсенето.

 

Мислете нестандартно

Не е нужно роклята на дъщеря Ви да е с етикет „бална рокля“. Запомнете, че много продавачи на рокли просто слагат табела „бални рокли“, когато търсенето е най-голямо, само за да привлекат клиенти. Може да намерите подобна рокля в другия край на магазина, на много по-ниска цена, само защото не е брандирана като „бална рокля“.

 

Използвайте Интернет

Някои момичета закупуват балните си рокли и аксесоарите си изцяло онлайн. Други използват Интернет за да разгледат предлаганите модели и да изберат желания стил и да разгледат цените, преди да излязат да търсят. Интернет е много полезен инструмент, когато още не сте открили точния стил за Вас. Разгледайте и нашия каталог с предложения и определено ще останете приятно изненадани от различните видове рокли, които предлагаме.

 

Стиловете се променят

Когато обикаляте в избор на бална рокля за дъщеря си, имайте в предвид че днешните стилове са много различни от времето, когато Вие сте били абитуриентка. Може да тръгвате с различна идея за това какво всъщност е бална рокля. Също така, вашите идеи могат да са много различни от тези на дъщеря Ви. Оставете я да намери своя стил, вместо да се опитвате да и влияете в една или друга посока. Добре би било от Ваша страна да и давате съвети относно цветова гама и цялостно излъчване на роклята, но в никакъв случай не налагайте Вашето мнение. В крайна сметка това е нейния бал.

 

Дайте си време

Независимо колко заето е ежедневието Ви, избора на рокля за дъщеря Ви трябва да е приоритет за Вас. Отделете колкото време е нужно, за да може дъщеря Ви да разгледа внимателно колкото се може повече варианти и в крайна сметка да избере това, което най-много и допада. Имайте в предвид, че някои рокли се шият по-поръчка и трябва да се вземат мерки и да се ушие в последствие. Запомнете, че много балове се провеждат по едно и също време и дъщеря Ви ще се бори за едни и същи модели с много абитуриентки.

Ако искате да сте сигурни, че ще получите точно това, което иска дъщеря Ви. Ако искате тя да е уникална на своята вечер и да изпъкне по подходящия начин, се свържете с нас. Ние изработваме дизайнерски рокли по специфични изисквания на клиента и всеки модел е уникален сам по себе и се шие само в един екземпляр. Разгледайте колекцията ни абитуриентски рокли 2018, вдъхновени от бароковия стил и пренесени в 21-ви век.

X