Организирайте сватбата си 12 месеца по-рано в бързи и лесни стъпки: Част 2

our blog

Организирайте сватбата си 12 месеца по-рано в бързи и лесни стъпки: Част 2

,
In Uncategorized @bg
,

В предишната статия Ви запознахме с това как да организирате сватбата си 12 месеца по-рано в бързи и лесни стъпки. За да продължите своя сватбен сценарий, вижте Част 2, която Ви обещахме.

 

6 месеца по-рано

Време е да поканите Вашите гости. За целта трябва да подготвите сватбените покани. В крайна сметка, гостите Ви също трябва да планират своите неща навреме. След определено време, помолете всички гости да Ви потвърдят присъствието си, за да стане ясна точната бройка.

 

5 месеца по-рано

5 месеца преди големия ден, е добре изберете брачните халки. Запазете си и гримьор, маникюрист и фризьор от сега, защото ако искате наистина професионалисти, ще се наложи да си запазите час при тях по-рано. Разпитайте Ваши близки, които вече са минали по този път и съберете най-добрите отзиви, за да решите на кого да се спрете. Ако все още не сте си избрали булчинска рокля, време е вече да се спрете на определен модел. А за да имате по-голям избор, изберете Ателие Александра.

4-3 месеца по-рано

Време е за сватбената торта! Заедно с Вашата половинка трябва да изберете идеалната торта за тържеството, която да разрежете заедно в големия ден. В тези месеца трябва да изберете и аксесоарите, които са необходими за сватбата. Например, кутия за пари, чаши, подаръчета, които да поднесете на Вашите гости. Изберете и сватбения букет, както и един изкуствен, когато го хвърляте към всички необвързани дами.

 

2 месеца по-рано

Е, времето напредна. Погрижете се за сватбения автомобил. След като сте определили шаферите и шаферките, е време да направите една среща и да им приготвите списък с всички ангажименти, които трябва да поемат. А те не са малко, всъщност тяхната роля наистина е много важна и отговорна. И той като мъжете са много по-бързи в отношението с пазарите, 2 месеца по-рано може да закупите костюма на младоженеца, както и да подходящи обувки. Не забравяйте да изберете песен за Вашия сватбен танц и да споделите на избрания от Вас DJ.

 

1 месец по-рано

Изберете идеалното меню за Вашите гости. Отидете в избрания от Вас ресторант и направете дегустации, за да решите какво да бъде менюто. Тук е и моментът, в който да се обадите на гостите Ви, за да потвърдите бройката в ресторанта. Помислете за място, където да проведете сватбената фотосесия, тези снимки са един много емоционален спомен, който запечатва този специален момент в живота Ви. Месец по-рано е добре и да организирате своето моминско/ергенско парти и да поканите най-близките си приятели, за да споделят този момент с Вас.

 

1 седмица по-рано

Направете проверка на всички детайли- последна проба на роклята, обувки, чанта и всички други аксесоари. Всичко вече трябва да е избрано.

Това е един подреден сценарий, който може да следвате, когато планирате своята сватба. Е, време е да се отпуснете и наслаждавате! Големият ден започва!

X